Frakt & Retur

FRAKT
På pryljakt.nu betalar du inget extra för att få varorna levererade. Leveranstiden är 8-45 dagar då produkterna skickas från tillverkare i Asien. När produkterna inte behöver landa på ett mellanlager här i Sverige så kan vi hålla ner priserna rejält för dig som kund vilket vi tycker är viktigast. Men vi vill poängtera att det endast är våra tillverkare som befinner sig i utlandet. Support, retur och bolaget i sin helhet sköt från Sverige av svensk personal.


RETUR
Självklart har du öppet köp när du handlar hos oss. 14 dagar från det att du mottagit din vara har du rätt att returnera den till oss och få pengarna tillbaka. Retur sker till vår svenska adress så du behöver alltså inte returnera varan till Asien där den kommer ifrån. Vill du utnyttja din ångerrätt kontaktar du oss för ett returgodkännande. Detta gör du enklast via vårt formulär som du hittar på denna länk. Vid retur står du som köpare för frakten tillbaka till oss.
För att återköpet skall genomföras krävs att produkten du fått är i oförändrat nyskick. Du kan alltså inte använda en produkt och sedan ångra dig.
Om det är något fel på produkten handlar det snarare om en reklamation, läs mer om detta nedan.


REKLAMATION
Om produkten du köp av oss är felaktig eller defekt handlar det om en reklamation.Kontakta oss så löser vi detta på bästa sätt för att du skall bli nöjd. Vid reklamation löser vi det på något av följande vis:

- Du får en helt ny produkt
- Felet åtgärdas, vi reparerar eller byter ut produkten
- Du får pengarna tillbaka
- Efter överenskommelse mer er reducerar vi priset för er produkt

Vid reklamation betalar du som kund normalt inte någon returfrakt om det blir aktuellt för oss att få tillbaka varan.